Cuma , 29 Mart 2024

Canlı Sohbet Hattı

Canlı sohbet hattı nedir? Canlı sohbet hatları altında hangi servisler sunuluyor?

Canlı sohbet hattını nereden ve nasıl arayabilirim? Bu hatları aramak ücretli mi? Tarifesi ne kadar? Faturama ekstra ücret yansır mı? Hediye dakikalarım ile arayabilir miyim? Cinsel içerikli sohbet edebilirmiyim? Seksi sohbet varmı? Kızlar gerçek mi? gibi pek çok soruya bu yazımızda cevap vermeye çalışıyor olucaz. Ülkemizde canlı sohbet hattı olarak kullanılan yurt içi yerel ve yurt dışı katma değerli hizmet numara blokları bulunmaktadır. 0888-0898-0900 yerel numaralar veya 00 xx ‘li yurt dışı canlı sohbet hattı numaraları üzerinden hizmet almak isteyen kullanıcılara bağlı bulundukları telekom işletmecisi tarafından dakika bazında konuşma bedeli ayrıca faturalarına yansıtılıyor.

Canlı sohbet hattını arayan abonenin telefon faturasına yansıyan bu arama bedelleri tüm vergiler dahil olarak ücretlendirilmektedir. Abonelerin bağlı bulundukları operatörler tarafından kendilerine sunulan tarife ve paketleri içinde bulunan görüşme süreleri üzerinden bu numaraları arayamamaktadır. Bu tip katma değerli servis numaralarına, sohbet hatlarına doğru abonelerin yapmış oldukları görüşmelerin ücretleri kullanmakta oldukları aylık paket fiyatının toplam bedeli dışında ayrıca ücretlendiriliyor olacaktır. Telefon faturanıza ek ücret olarak yansıtılır. Bağlı bulunduğunuz operatörün web sayfasında katma değerli hizmet numaralarına doğru yapılan aramaların kullanmakta olduğunuz paket fiyatı ve tüm kampanyaların dışında olduğu net olarak ifade edilir.

Katma değerli hizmet numaraları arama bedeli tüm kampanyalardan hariç tutulur. Varsa hediye dakikalarınız ile arayamazsınız. Lokal ve yurt dışı katma değerli hizmet numaralarının son kullanıcılar için dakika başına ücretlerinde farklılıklar bulunmaktadır. Yerel numaralarda birden fazla tarife bulunmaktadır, sunulan hizmete, içeriğe göre tarife bulunurken yurt dışı sohbet hatlarında ise tek bir tarife bulunmaktadır. Bu servis numaralarının hangi işletmeciye bağlı abone olursanız olun aynı dakika başı birim fiyat üzerinden ararsınız. Ücretlendirme tüm operatörler için aynıdır. Ayrıca yerel numaraları aradığınızda hattın ücret ve içerik bilgisi aboneye ücretsiz olarak sesli yanıt sistemleri üzerinden okunuyor ve ücretlendirmenin sinyal sesinden sonra başlayacağı bilgisi veriliyor. Şayet arayan olarak sinyal sesinden  önce aramayı sonlandırırsanız hiçbir ücret yansımıyor.

Sinyal sesinden sonra servise bağlanırsanız ücretlendirme başlamış oluyor. Yerel katma değerli hizmet numaralarını arayabilmek için hattınızın katma değerli hizmet numaralarını aramaya açık olması gerekiyor. Şayet açık değil ise açtırma işlemini yapıyor olmalısınız. Aksi halde arayamazsınız. Aynı durum yurt dışı numaraları içinde geçerlidir. Buna dikkat edin.

Telefonda sohbet hattı, sınırsız ve özgürce konuşabilirsiniz. Numaran görünmeden gizli kalacak şekilde dilediğin her konuda sohbet edebilirsin.

TELEFONDA SOHBET HATTI

Telefonda sohbet hattı olarak’da bilinen canlı sohbet hattı servisleri genel olarak erkeklerin tercih ettiği servislerdir. Blog içinde daha önce Alo Sohbet Hattı başlıklı yazımızda bu konuda tarihsel detay bilgi vermiştik.İsteyen okuyucularımız bu linkten daha detay bilgi alabilirler. Kadınlar için de astroloji ve tarot hatları bulunmaktadır. Katma değerli elektronik haberleşme hizmetlerinden erkek veya kadın olsun  tüm aboneler faydalanabilir.

Bazı sohbet hatlarında arayanlar için +18 yaş sınırı uygulanır. Ayrıca tüm görüşmeler maksimum 60 dk sürebilir, 59. dakikada görüşmeler sistem tarafından otomatik olarak kapatılır. Şayet +18 yaşından büyük değilseniz bu tip servislerden faydalanamazsınız. Telefonda sohbet etmek isteyen kişiler konu ve mekan bağımsız diledikleri her konuda hattın diğer ucunda bulunan kişi ile sohbet edebilirler. Astroloji veya tarot hattında sunulan hizmetten faydalanmak isteyen aboneler ise danışmanların kendilerine özgü yorumlarını öğrenebilirler.

Arkadaşlık hattı, kendinizi yalnız hissediyorsanız ,yeni arkadaşlıklar arıyorsanız sizin ile günün 24 saati arkadaşlık yapacak telefon arkadaşlarınız olabilir.

SIRDAŞ HATTI

Katma değerli hizmetler alanında faaliyet gösteren  bazı şirketler ise sırdaş hattı olarak bilinen içerisinde cinsel içerikli sohbet barındırmayan servisler sunmaktadırlar. İsteyen abone sırdaş hattını arayabilirken isteyen kullanıcıda telefonda sohbet hattını arayıp konu bağımsız sohbet edebilir. Sırdaş hatlarında cinsellik  konusu dışında konularda sohbet edebilirsiniz. Sırlarınızı buradaki kişiler ile rahatlıkla çekinmeden paylaşabilirsiniz. Sonuç olarak birbirinizi görmüyor ve tanımıyorsunuz rahat olun sanki bir psikoloğa gitmiş gibi tüm anlatmak istediklerinizi anlatıp rahatlayabilirsiniz.  

DERTLEŞME HATTI

Dertleşme hattı  servislerinde de  sırdaş hattı servisleri gibi hiçbir şekilde cinsellik konuşamazsınız. İçerik olarak sırdaş hattı ile dertleşme hattı aynıdır. Adı üzerinde “dertleşme hattı” günlük hayatın içinde yaşamış olduğunuz dertlerinizi, sıkıntılarınızı, kederinizi, moral bozukluklarını, ailevi veya kişisel problemlerinizi buradaki kişiler ile paylaşabilirsiniz. Bu paylaşım dertlerinizi belki çözmez ama anlatmış olmanız sizi bir nebze olsun rahatlatacaktır. Derdini anlatmayan derman bulamaz..Anlat rahatla biraz.

Bir telefon kadar yakınında binlerce insan seninle sohbet etmek için bekliyor. Sende yalnızlığına son vermek için hemen arasana.

ARKADAŞLIK HATTI

Sırdaş ve Dertleşme hattından farklı olarak arkadaşlık hatlarında tanıştığınız kişiler ile arkadaş olabilirsiniz. Buradaki yeni tanıştığınız kişiler ile rahatlıkla konuşabilir, kendinizi açabilirsiniz. Normal hayatınızda samimi,kalıcı arkadaşlıklar kurmak noktasında sıkıntı yaşıyorsanız etrafımdaki kişiler hep menfaat peşinde benimle samimiyetsiz olarak sadece menfaatleri için görüşüyorlar diyorsanız, arkadaşlık hatları içinde bulunan kişiler samimi,bireysel çıkardan uzak şekilde sohbetler edebilir arkadaşlık yapabilirsiniz. Tercih sizin hangi sohbet hattını arayacağınıza siz karar veriyor olacaksınız.

MOBİLDOST SOHBET

MobilDost gerçek arkadaşlık platformunda ise yukarıda kısaca anlatmaya çalıştığımız tüm canlı sohbet hattı başlıklarını bir arada bulabilirsiniz. MobilDost size tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında sunuyor olacaktır. Hangi konuda, nasıl konuşmak isterseniz, özgürsünüz. Kiminle konuşmak isterseniz o kişiyle konuşuyor olursunuz. Aramadan önce kişinin resmini ve müsaitlik durumunu sayfadan görüyor olursunuz. Hatta boşuna beklemez zaman kaybetmezsiniz. İsterseniz siz beğendiğiniz kişiyi aramaz beni ara butonuna basarak onun sizi aramasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde beni ara butonu ile mevcut hattınızda bulunan yüklü dakikalarınızı da kullanmamış olursunuz.

MobilDost görüşmelerinizde ayrıca telefon faturanıza ek bir ücret yansımaz. Mevcut tarifeniz içinde bulunan her yöne dakikalarınız içinden ücretsiz  olarak konuşabilirsiniz. MobilDost hesabınızda bulunan sohbet sürenizi kendiniz kontrol edebilir bittikçe yeniden sohbet paketi satın alabilirsiniz. Kontrol sizde, sürpriz faturalar ile karşılaşmazsınız. Üstelik kullanılan yüksek teknoloji sayesinde ses kalitesi mükemmel. Unutmayın! burada olan burada kalır, her şey gizli!…Güvenilir, dost sohbetine bekleriz.Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …