Cuma , 29 Mart 2024

Dul Erkek Tercih Sebebi

Son yıllarda kadınlar “evlenmiş boşanmış olgun erkekleri” tercih ediyorlar. Kadınların dul erkek tercih sebepleri nelerdir? Bu yazımızda siz değerli MobilDost okuyucularına bu konuyu anlatmaya aktarmaya çalışıyor olacağız. Kent hayatı ile birlikte daha öncede ifade etmiştik evlilikler artık eskisi gibi bir mecburiyet olmaktan çıktığı için çiftler evlilikten farklı sebepler ile yorulduklarında, sıkıldıklarında çok daha hızlı ve kolay bir şekilde boşanma kararı verip hayatlarını bir şekilde daha özgür olacak şekilde idame ettirmek, mutlu olmak için bir sonraki ilişkilerine gidiyorlar. Eskiden bu kolay boşanma durumu sadece erkekler için geçerliyken artık kadınlarda istemedikleri zaman ekonomik özgürlükleri de varsa hızla boşanıyorlar.

Dul kalan erkek veya kadın ikinci evliliklerini yapıyor veya hiç evlenmeden hayatlarına devam ediyorlar. Sizin de hoşlandığınız, beğendiğiniz kişinin başından sizden önce bir evlilik geçmiş olabilir. Daha önce evlenmiş boşanmış bir kişiyle ilişki yaşarken hele birde siz evlilik istiyorsanız aklınızda bazı soru işaretleri olabilir. Bunlar son derece normaldir. Bir karar vermeden önce iyice tanıyıp anlamanız gerekecektir. Acaba ilk eşinden neden ayrıldı? Hadi başlayalım…
Dul kadın ve erkeklerin birbirlerini bulmaları için iletişim çağında pek çok yeni mobil platform var, bunlardan biriside MobilDost arkadaşlık ve sohbet platformu, aradığınız kadın veya erkek burada olabilir. Türkiye’nin her şehrinden binlerce kullanıcımız bulunuyor. Bu sebeple sizde aradığınız aşkı bulmak için ücretsiz üye olup hemen sohbete başlayabilirsiniz. Ayrıca kent hayatında dul kavramı başlıklı yazımızı bu linkten okuyabilirsiniz.

Dul erkekler yeni bir ilişki kurmak ve bu ilişkiyi sürdürmek konusunda oldukça tecrübeliler. Kadınlara nasıl davranacaklarını onları nasıl mutlu edeceklerini iyi bilirler.

Yeni Bir İlişki Kurmaya Hazırlar

Eski eşinden ayrılmış veya eşi vefat etmiş bir erkekle birlikte olmanın sizin beklentilerinize istinaden hem çok büyük avantajları hemde çok büyük dezavantajları olacaktır. Şunu bilmelisiniz ki dul erkekler, dul kadınlara göre yeni bir ilişki kurmaya çok daha fazla hazır ve açıktırlar. Erkekler düzen kurmak bir düzenin içinde olmak isterler, yalnız kalmaları ve yaşamaları zordur. Oysa kadınlar yalnız yaşayabilir ve bir düzen kurabilirler bu sebeple dul kadınların bir erkeğe ihtiyaçları oldukça sınırlıdır ve bu yüzden yeni bir ilişkiye başlamaları zaman alabilir. Kadınlar arasında yapılan anketlerde; kadınların evlenip boşanmış erkeklere daha çok ilgi gösterdikleri görülmüş.

Puma Erkeği

Kadınlar arasında yeni başlayan bir akım var. Başından bir evlilik geçmiş çekici erkekler için “Puma Erkeği” diyorlar. Muhtemelen puma erkekleri bekar erkeklere göre çok daha uysal ve anlayışlı oluyorlar. Bu erkekler ister istemez ilişkinin başında zaman zaman eski karısını hatırlayacak ve sizede hatırlatacaktır. Alışık olduğu tutum ve davranışları sergileyecek bir adamla birlikte olduğunuzu unutmayın lütfen. Eski kadını beyninden kalbinden silip yerine kendinizi yazıyor olacaksınız.
Dul bir erkek ile başlayacağınız ilişkinizden önce, ilk karısından sonraki kaçıncı ilişkisi olacağınız, boşanmanın üzerinden ne kadar zaman geçtiği, çocukları olup olmadığı, kaç yaşında oldukları ve bu ilişkinize onay verip vermeyecekleri gibi pek çok konuyu dikkate almanız gerekecektir.

Kendinizi Kimseyle Kıyaslamayın

Dul bir erkek ile ilişki yaşayan kadınların yaptığı en sık yanlış, kendilerini erkeğin eski eşiyle kıyaslamalarıdır. Bunu yapmayın o eski siz yenisiniz. Görece sizden daha olgun olan bu adama kısa sürede aşık olmuş ve bir kadından beklentilerini aceleyle karşılamak isteyebilirsiniz, fakat içinde bulunduğunuz ilişkide kendiniz olmalı ve sevdiğiniz bu adamın size anlattığı, bir oranda tavır ve davranışlarına alışık olduğu ve hatta belkide sevdiği eski karısının yerini doldurmaya çalışmamalısınız. Sizin arzunuz eski karısını yaşatmak değil, yeni karısı olmak olmalı. Siz başka bir kişisiniz sakın başkasına benzemeye çalışmayın. Aksi halde sizinde ilişkiniz eski eşiyle olduğu gibi bitecektir.

Rahat İletişim Kurabilirsiniz

Boşanmış bir erkek ile birlikte olduğunuzda bekar bir erkeğe göre çok daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Bekar erkekler gibi bağlanmaktan korkmazlar. Bir duygusal ilişki içinde olduğu hayatındaki kadının dertlerine ortak olmayı, kadının değişken ruh halleri ile mücadele etmeyi tecrübe etmişlerdir. Kısacası tecrübeli oldukları için yol iz bilirler, kolay kolay sinirlenmez ve bağırıp çağırmazlar stresleri daha az olur. Ancak stresleri az olurken bağlılıkları da az olabilir. Onlarda özgürlükleri için boşanmış olabilirler. Ama bir gerçek var ki bu erkekler kadından ve kadın ruhundan çok daha iyi anlarlar.

Asla İkinci Kadın Olmayın

Dul erkekle birlikte olan kadın, özellikle karşısındaki varlıklı, yakışıklı, sevdiği kadını bir sebeple kaybetmiş olan bir erkekse, hep ikinci planda gölgede kalacağını ve eski eşinin hatırasının yerini hiç bir zaman dolduramayacağını düşünür ki bu doğru değildir. Bu psikolojiye girmeyin. Bazı kadınlar bu psikoloji ile yaşamayı kabullense de çoğu kadın için bu ikincilik veya üçüncülük durumunu asla kabul etmez ve hayatının sonuna kadar onun kadını olamayacağını düşünüp ilişkiden uzaklaşabilir. Siz bu tuzağa düşmeyin. Sadece eski karısına göstermiş olduğu sadakâta saygı duyun yeter.

Dul Erkek Kadına Neden Cazip Geliyor?

Sonuç olarak dul bir erkek bir oranda okul, askerlik, iş, ev, araba vb hayata, evliliğe hazırlanma süreçlerini tamamlamış potansiyel bir evlilik erkeğidir. Bekarlar gibi arayış içinde değil ne istediğini bilen bozulan düzeni yeniden kurmak için yeni bir eş arayan birisidir ve evlenmek isteyen bir kadın için hazırdır. Ayrıca hayatındaki basamakları çıkmış işi olan düzenli bir geliri olan birisi olduğu için de kadına güven verici olur. Olasılık ve tahminlere yer bırakmaz tüm şartlar belli dir.

Erkeğin ekonomik durumu çok iyiyse bu da kadınlar için bir tercih sebebi olacaktır. Sonuç olarak para güçtür ve kadınlar güçlü erkekleri severler. Tabiatta tüm dişilerde olduğu gibi kadınlarda üremek için en güçlü dölü arıyorlar. Dul kadınlarda benzer sebepler ile erkeklerin tercihleri oluyor. İnternette en çok aratılan kelimelerden birisi ‘dul kadın ‘neden acaba?

Zengin ve güçlü erkekler kadınların öncelikli tercihi oluyor. Rahat ve lüks bir hayatı her kadın ister.

Zengin ve Statü Sahibi Erkek Tercih Sebebi

Ayrıca bu erkekler kadın ruhundan ve bedeninden iyi anladıkları için bir kadını mutlu etme imkan ve kabiliyetleri çok daha yüksektir. Ekonomik zenginlik, varlıklı olmak yanında birde toplumsal statüleri var ve bu sebeple gelecek kaygılarıda bulunmuyorsa kadın için oldukça güvenli kendisini içinde rahat ve konforlu hissedeceği bir yerdedir. Bekar bir erkek ile bir bilinmeze yolculuk yapmaktan ise geleceğin ne olacağı nereye gidileceğinin daha net olduğu bir ilişkiyi garantili yaşamayı kadınlar tercih edecektir. Kadın bedeni ve ruhunu iyi bilen bu erkeklerin cinsel tecrübeleri de olduğu için kadınlarını cinsel olarakta yatakta tatmin ediyor olacaklardır.

Kadınlarını cinsel olarak, seks açısından nasıl doyuracaklarını biliyorlar. Sevişmeyi ve seks yapmayı karşılıklı zevk alıp vermeyi bilirler. Dul bir erkeğin bir kadını her anlamda mutlu etme ihtimali bekar bir erkeğe göre çok daha yüksektir belki de kadınlar bu yüzden bu erkeklere Puma Erkeği diyorlardır. İşte tüm bu sebepler ile kadınlar belirli bir yaşın üzerinde evlenmiş boşanmış erkekleri tercih ediyorlar. Şüphesiz ki bu tercih sebepleri her kadın için farklılık gösterir. Sizde zengin dul erkek tercih edermisiniz?

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …