Cuma , 29 Mart 2024
Erkeklerin Kadınlar İle İlgili Bilmesi Gereken En Temel Konular - MobilDost
Erkeklerin Kadınlar İle İlgili Bilmesi Gereken En Temel Konular - MobilDost

Erkeklerin Kadınlar İle İlgili Bilmesi Gereken En Temel Konular – MobilDost

Erkeklerin kadınlar ile ilgili bilmesi gereken en temel konular – MobilDost blog ile karşınızda. Günümüz modern kent dünyasında varlık gösteren hızlı akan, yüzeysel görünen ve son derece soğuk sosyal ortamlarda kadınlara ulaşmanın ve gerçek ilişkiye başlamanın her zamankinden çok daha zor olduğunu görüyoruz.

Hayal ettiğiniz duygusal eşiniz, partneriniz oralarda bir yerlerde olsa da ona ulaşmak oldukça zor. Ancak modern kent hayatında bu soruna çözüm var.  Hiç şüphesiz MobilDost gibi online arkadaşlık platformu bunun için en büyük örnek. Binlerce farklı kadın üye profilinin, 7*24 aktif olduğu sohbet platformu. Size sınırsız bir sohbet arkadaşı seçme imkanı veriyor.

Üstelik mekan ve zamandan bağımsız olarak sohbet edeceğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Binlerce seçenek arasından hayal ettiğin kadına ulaşmak son derece kolay. Onunla canlı, samimi, sıcak sohbet etme şansı yakalamak için hemen mobildost.org ‘e gel. Aradığın kadın sana bir telefon kadar yakın.

Online arkadaşlık sitelerinde veya sohbet sitelerinde kadınlar ile iletişim kurarken bazı temel kuralları unutmamak gerekecektir. Gerçekten, gerçek bir ilişki istiyorsan insanlık tarihi boyunca bazı değişmez gerçeklerle ilgili bilgi sahibi olmalısın. Ve kadınlara buna göre davranmalısın. Tersi durumda hayal ettiğin kadına ulaşmak, samimi sohbet etmek, etkilemek büyük bir hayal olarak kalır.

Birazdan aşağıda size vereceğimiz ipuçlarını lütfen aklınızın en önemli yerine yazın ve yeni başlayacağınız ikili ilişkilerde mutlaka kullanın, göreceksiniz bakın kesinlikle işe yarayacaktır.

Kadının Dili ve Kelimelerin Anlamı

İki insan arasındaki iletişimin temel vasıtası mutlak ki aynı dili konuşmaktır. Ancak erkekler ile kadınlar aynı dili konuşsalar bile anlaşmak noktasında çoğu zaman birbirinden oldukça farklı ve uzak olabilirler. Kadınlar sürekli erkeklerin kendilerini anlamadıklarından şikayet ederler. Bu anlaşılmamaktan şikayetçi olan kadınlar onları anlamayan bu erkekleri hızla terk ederler.

Bazı kadınlar ise kendisini anlamayan bu erkekler ile hiç ilişkiye başlamadan baştan ayrılmaktadır. Siz de bu olayı yaşayan terk edilen erkeklerden birisi olmak istemiyorsanız, kadının diline vakıf olacaksınız. Ne söylerken gerçekten neyi söylediğini anlamalısınız. Siz bir şey söylediğinizde onların tarafından bunun nasıl anlaşıldığı veya yorumlandığını biliyor olmalısınız.

Örneğin; telefon görüşmesinde sesi mutsuz gelen bir kadına “Neyin Var? Ne Oldu?” gibi sorular sormanın hiçbir anlamı olmayacaktır. Zira alacağınız cevap büyük ihtimalle  “Yok bir şey” olacaktır. Oysa kadın dilinden anlayan bu konuda profesyonel olmuş birisi onun ağzından çıkan; “yok bir şey” kelimesinin aslında “anlatacak çok şey var” anlamına geldiğini bilecektir.

Mümkünse yakın zamandan başlayıp geriye dön. Karşı tarafı kızdıracak, kıracak ne yaptığını düşün.Geçmişi gözünden geçir. Onun asıl derdinin ne olduğunu veya ne olabileceğini bu şekilde çıkarabilirsin. Uzun vadeli, geleceği olan, güzel, mutlu bir ilişkiye başlamak isteyen akıllı bir erkek olarak; kadın dilinin seni karanlık çıkmaz sokaklara götürmesine izin vermeyeceksin.

Tam tersi bu dili anlayacak, öğreneceksin. Hatta karşındaki kadını kendi dilinden anlamayı bilip ona göre davranacaksın. Aydınlık sokaklarda, güneşli günlerde, birlikte, el ele, mutlu şekilde koşacaksınız. Bu şekilde arkadaşlık seviyesinden hızla en kısa sürede “Aşık,Sevgili” seviyesine yükseleceksiniz.

Kadınlara iltifat etmekten güzel söz söylemekten asla çekinmeyin, her zaman nazik ve kibar saygılı olun.

MobilDost ile Kadına İltifattan Asla Kaçınma

Dünyada doğal olarak iltifat sevmeyen güzel söz duymak istemeyen kadın yoktur. Her kadın güzel olduğunu duymak ister. Bunu da sevgilisinden duymayı hak eder. Bir kadının gönlünü sevgisini gerçekten kazanmak istiyorsan; ona yapmacık gerçeklikten uzak olmalı ve çok abartılı olmayan iltifatlar etmelisin.

Sıradan bir sohbet muhabbet esnasında çok doğal bir konudan bahseder gibi samimi bir şekilde “senin gibi akıllı bir kadın…” veya “senin gibi güzel bir kadın….”ile başlayan cümleler kurabilirsin.Bu noktada önemli olan ve erkeklerin çok sık düştüğü bir kadın tuzağından da kendinizi koruyun. Görüştüğünüz kadın ne kadar da “Gerçekten güzel miyim sence?” Doğruyu söyle kızmam gibi nazik cümleler kursa da asla yeterince güzel olmadığına ilişkin dış görünüşüyle ilgili olası kusurlarını duymak istemezler.

Asla karşı tarafın nazik tavrına kendinizi kaptırıp ağzınızdan kötü, eleştirel bir söz çıkmasına müsaade etmeyin. Oldu da çıkarsa başınıza geleceklere hazır olun.

Bunlara ek olarak zorlama ve gereksiz, aşırı kurgusal iltifatların ilgilendiğiniz kadının üzerinde olumlu bir etki bırakması pek mümkün olmayacaktır. Bu sebeple iltifatlarınızı mümkün olduğunca günlük sıradan bir konuşma, görüşme esnasında veya telefonda canlı sohbet ederken doğal bir akışta ifade etmelisiniz. Sonuç olarak iltifat mutlaka samimi ve sıcak olmalı ki karşı taraf tarafından kabul edilsin.

Mutlaka Ciddi Olmalısın

Yaştan bağımsız olarak her kadın karşısındaki erkeğin onunla “Eğlence için değil,evlilik” amacıyla ilgilenmesini ister. Bu noktada kadının kendisinin ne istediğinin de bir önemi yoktur. Kadın o an karşısındaki erkek ile sevişmek istese bile o erkeğin kendisiyle sevişmek istemesinden veya sadece seks için ilgileniyor olmasından rahatsız olur ve bunu kaldıramaz.

Bu nedenle sizin ciddi bir niyetiniz olsun yada olmasın bu konuda karşı tarafa ilk günden aşırı dürüst  olmak doğru olmayacaktır. Her şeyin bir zamanı var. Arkadaşın, sevgilin seni sürekli ısrarla bu konuların içine çekiyorsa,ağzından laf almaya çalışıyorsa mümkün olan her fırsatta genel geçer kalıplaşmış sözcükler,cevaplar ile olabildiğince konudan uzak durmaya gayret göstermelisin.

Samimi ve sıcak kanlı, üstüne üstlük çok konuşkan birisi isen bu durumdan kurtulmak çok daha zor olacak. Çok konuşkan birisi değilsen de dert etme. Konuya hazırsan bunları öğrenmiş ve sindirmiş isen sıkıntı yaşamayacaksın.

Platform içinde yukarıdaki bilgileri  kullanarak son derece keyifli vakit geçirebilirsin. Platform içinde mutlaka kendine kafana uygun bir kadın/bayan arkadaş bulabilir ve hayalindeki aşka yelken açabilirsin.Amacından bağımsız olarak,MobilDost içinde ücretsiz üyelik oluşturup/kayıt olup şahsi kullanmakta olduğun servisi aradığın sohbet ettiğin numaran görünmeden istediğin kadar istediğin konuda sınırsızca samimi sıcak sohbet edip hayattan keyif alabilirsin. Yalnızlığına mutlu bir son verebilirsin.

Binlerce kaliteli kadın üyenin bulunduğu bir platform olan sitemizde sen de mutluluğa yelken açabilirsin. Üstelik sana bir telefon kadar yakın olan bu imkan 7*24 cebinde ve sana senden yakın. İster işten,ister evden,ister arabadan ne zaman nereden istersen arayıp bu güzel bayan üyeler ile konuşabilirsin.

Telefonda sınırsız özgürce sohbet için her zaman arayabilirsin. Numaran kimse tarafından bilinmez ve görülmez, burada olduğunu kimseler bilmez. Sadece kendin için varsın. Ve sadece senin için mobildost.org

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …