Cuma , 29 Mart 2024

MobilDost Blog Nedir?


MobilDost blog neden var? MobilDost blog nedir? Blog da neyi amaçlıyoruz? Blog okuyucuları buradan ne fayda saglayabilir? MobilDost blog içinde bulunan özgün içerikleri kimler yazıyor? gibi pek çok soruya bu yazımızda açıklık getirmeye çalışacağız.
Değerli MobilDost blog takipçileri yakından bileceklerdir, Kasım ayında blog içinde bulunan 100. yazımızı sizler ile paylaştık.Açıkçası bizler için blog ta bulunan yazılarımız ve devamlılığı için oldukça önemli bir sayı 100. yazımız. Blog içinde yazılacak yazıları ve konu başlıklarını belirlerken editöryel ekipte bulunan arkadaşlar ciddi bir araştırma yapıyorlar ve bu araştırma sonuçlarına göre sizlerin merak ettigi, bilgilenmek istediği konularda içerikler oluşturmaya özen gösteriyoruz.Bazen gündeme özel konu başlıkları belirlerken bazende gündemden bağımsız blog yapısı ve siz değerli okuyucularımızın merak ettigi konularda yazmaya gayret ediyoruz.

MobilDost Blog Yenilendi!


Takipçilerimizin fark etmiş oldugu gibi blog sayfamız ve tasarımı ciddi bir değişim gördü. Bu değişim bir müddet daha devam ediyor olacak. Bu blogun yeniden tasarlanması sürecinde zaman zaman teknik problemlerde oldu.Gelinen nokta itibariyle genel sayfa tasarımı tamamlandı ancak sayfalarda ufak dokunuşlar, geliştirme çalışmaları devam ediyor.Siz değerli MobilDost okuyucuları için ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

Gerek tasarım aşamasında gerekse içerik ve görsel seçimlerinde titiz davranıyoruz. İster evden veya iş yerinden bilgisayarınızdan girin isterseniz mobil tablet ve cep telefonlarından girin her iki platform üzerinde kullanıcı deneyimini geliştirmeye çalışıyoruz. Bilgisayar ve mobil platformlarda blog için en iyi görsel tasarım yapısını kurmaya çalışıyoruz. Yeni yıla yep yeni, tüm eksikleri tamamlanmış son derece dinamik ve içerik olarak dopdolu bir blog ile giriyor olacağız. Blog sayfamızı olabildiğince interaktif bir mecraya dönüştürmek istiyoruz.

Siz MobilDost kullanıcılarının güne blog ile başlaması ve günü blog ile tamamlamasını istiyoruz. Blog içinde keyifli zaman geçirmenizi, içerikleri okuduktan sonra bilgi dünyanıza katkı sağlıyor olmayı istiyoruz. Blog içinde bulunan kategori başlıklarını belirlerken de bunlara dikkat etmeye çalıştık. Zaman içinde sizlerden gelecek olan istek, talep, öneriler ile birlikte blog sayfamız şekilleniyor olacaktır. Kategori başlıklarımız olarak belirlediğimiz İlişkiler, Telefonda Sohbet, Cinsel Bilgiler, Canlı Sohbet, Cinsel Sağlık ve tabiki hepimizin vazgeçilmezi AŞK konularını işlemeye çalışıyor olacağız. Yazıların kategori başlıkları sizlerden gelecek öneriler ile zaman içinde genişliyor, değişiyor olacaktır. Keyifle okuyacağınız yazılar yazmaya, zaman zamanda yüzünüzde tebessüm oluşturmaya çalışacağız. iyi eglenceler


MobilDost Blog Hep Yanınızda, Yakınınızda


Sitemiz gerçek kişiler ile canlı sohbet platformu olmak ile birlikte siz kullanıcılarına keyifli zaman geçirmeyi hedefleyen bir mecradır. Bu mecra üzerinde hem birbirinden değerli arkadaşlıklar kurabilir, farklı insanlar ile tanışabilir, keyifli sohbetler edebilir aynı zamanda da blog üzerinden size sunulan içerikleri okuyup bilgilenebilirsiniz. Hayattan keyif alma yolculugunuz da blog ile size eşlik etmeyi isteriz. Yalnız olduğunuzda veya kendinizi yalnız hissettiğinizde biz MobilDost olarak hep yanınızda olmak isteriz. Sonuç olarak telefonunuzun içerisinde sizin ile her zaman birlikteyiz. www.mobildost.org ve blog.mobildost.org web sitelerimizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Sohbet etmek için ise istediğiniz zaman bizi arayabilirsiniz.

MobilDost Blog Bizim Buluşma Mecramız


MobilDost blog içine belirli bir takvim dahilinde gündeme özel veya gündem dışı siz kullanıcılarımızın ilgisini çekecek yeni yazılar koymaya çalışıyoruz. Yeni yılda içerik anlamında paylaşılacak olan yeni yazılarımızı mümkün olabilirse günlük olmasa bile günlük olmaya yakın şekilde daha fazla paylaşıyor olucaz.Blog bizim sizler ile buluşma noktamız olacak.Bu buluşma noktasında olabildiğince özgür şekilde sizler ile paylaşmak istediğimiz her konuda yazmaya çalışacağız. Kanun ve kurallar çerçevesinde kalmak şartıyla her konuda yazabiliriz. Konu sınırlaması olmayacaktır.

Blog özelinde genel okuyucu kitlesinin erkekler olduğunu bilerek erkeklerin ilgisini çekecek konularda yazmaya gayret ediyoruz. Zaman zaman kadın okuyucularımız içinde, kadın yazarlarımız içerik paylaşıyor olacaklar. MobilDost blog erkek ve kadın tüm kullanıcıların ortak buluşma mekanı olsun istiyoruz.

Bir cafeye gittiğinizde, arabada, otobüste, metroda, uçakta veya evinizde sıcak bir çay veya kahve içerken size yazılarımız ile eşlik etmek istiyoruz. Siz okudukça biz çoğalıyoruz. Ne yazarsak yazalım, yazdığımız her konuyu büyük bir samimiyetle yazdığımıza emin olabilirsiniz. Kendimizin okumadığı veya sayfa editörü arkadaşların okuyup beğenmedikleri hiçbir yazıyı blog içinde sizler ile paylaşmıyoruz.


MobilDost Blog İçeriklerini Paylaşabilirsiniz


Blog sayfası yukarıda da ifade ettiğimiz gibi sizler ile buluşma yerimiz, bu buluşma yeri bizler için son derece kıymetli, çünkü burada siz değerli MobilDost kullanıcılarımız varsınız. Blog içeriklerini okuduktan sonra beğendiklerinizi kendi facebook, twitter, instagram sayfalarınızda arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Sizlerin beğenileri ve paylaşımları bizim için çok değerli olacaktır. Blog içinde bulunan yazılarımızı kendi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz gibi sayfayı ve beğendiğiniz yazıların bulunduğu sayfaların linklerini de paylaşabilirsiniz.


Henüz MobilDost Türkiye’nin gerçek arkadaşlık platformuna üye olmadıysanız hemen buradan üye olmanızı öneririz. Sadece telefon numaranız ile üye olduktan sonra, birbirinden güzel üyelerimiz ile telefonda sohbete başlayabilirsiniz. Bu soğuk günlerde sıcak dostluklar için MobilDost üyeleri seni bekliyor…

Kontrol Ediniz

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …

kadınların erkeklerden şikayetleri nelerdir

Kadınların Partnerlerinden En Çok Şikayetçi Oldukları Konular

Kadınların Bitmeyen Çilesi Kadınların partnerlerinden en çok şikayetçi oldukları konular. Bu başlığı okuyunca binlerce kadın …

hermafrodit nedir

Hermafrodit Nedir, Nasıl Olur?Hermafrodit Tedavisi

Hermafrodit nedir, nasıl olur? Hermafrodit tedavisi. Hem erkek hem dişi üreme organına sahip olan canlılara …

ayrılık sonrası neler yapmalı

Ayrılıktan Sonra Yeni Bir Sayfa Açmak

Ayrılıktan sonra yeni bir sayfa açmak için neler yapılabilir? En az ilişki yaşamak kadar ayrılmak …