Cuma , 29 Mart 2024
Sanal-Seks-Konusunda-Dikkat-Edilmesi-Gerekenler
Sanal-Seks-Konusunda-Dikkat-Edilmesi-Gerekenler

Sanal Seks Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sahte görüntülere karşı sanal seks hakkında mutlaka detaylı araştırmalar yapın. Daha sonra seks yapmaya karar verin. Zira görüntülerinizin porno sitelerine ya da uygun olmayan yerlere düşme riskini asla göz ardı etmeyin. Bu büyük riski en asgariye indirmek için kamerada görüntülü görüşme yerine telefonda sohbeti tercih edin. İstenmeyen şekilde yüzünüzün açılma, görünme, tanınma ihtimaline istinaden göz maskesi kullanın. İnternet’e bağlı olduğunuz bilgisayarın belirlenmemesi için IP, DNS vb. olmak üzere ayarlarınızın manuel olarak değiştirilmesi gerekir. Sanal seks mutlaka sanal ortamda kalmalıdır. Çünkü kişinin ekran başına kilitlenmesi gerçek ve sosyal hayatını etkiler. Sanalda yaşananları gerçek hayata taşımamalısınız. Unutmayın bu bir keyif, mutluluk oyunu. Sadece zevk almaya ve vermeye çalışın.

Gizli, Doğal ve Planlı Olun

Fiziksel ve psikolojik etkilerinin farkında olunarak, abartmadan, gizlilik içerisinde yapılmalıdır. Telefonda seks, cinsel hayatınızı renklendirmek için harika seçenekler arasında yer alır. Sanal seks yapmak için de bir çok sebep var. Partneri uzakta olan, kendisini yalnız hisseden, bu konuda tecrübe kazanmak isteyen, cinsel olarak o an tatmin olmak isteyen, bir sebepten dolayı tahrik olmuş olan kişiler hızla telefonda seks yapabilir. Bulunduğunuz ortamdaki imkanlara bağlı olarak alınan zevk değişecektir.

Farklı seks türlerinde olduğu  gibi sanal seks için de doğal akış her zaman önem taşımaktadır. Süreç içinde olabildiğince doğal olun. Fakat ilk kez yapılıyorsa mutlaka planlı olmalı. Yani deneyimin daha iyi olmasını sağlanmak için istekli olmalı. İlk kez yaşanıyor ise bunu karşı tarafa söylemekten çekinmeyin.

Telefonda sanal seks
Telefonda sanal seks için ortamda yalnız olduğunuzdan emin olun, yüksek sesli konuşmadan ve fiziken dokunmadan yapacaksanız kalabalık ortamlarda sanal seks çok daha heyecanlı olabilir.

İdeal ortam için; kişilerin yalnız olduğu, çekingenliklerini bir yana bırakabildiği bir ortam ve zaman çok önemli. Kişi kendi yatağında seks için hazır bir halde beklerken partnerin de müsait bir ortamda olması alınan karşılıklı zevk için önem taşır. Partner sanal seksi ilk kez deneyecek ise veya bu seks  türünü gerçekleştirmek konusunda çekinceleri varsa bu konuda bilgi alması veya önceden araştırma yapması gerekir. Sanal sekse başlamadan önce; seks esnasında yapılmak istenenler, fanteziler ve cinsel istekler çiftler arasında konuşulmalı. Mutlaka karşılıklı fikirlerini paylaşmalılar. Bu bir zevk alma oyunu; sonuçta iyi planlamak gerek. Bir süreliğine birbirinden ayrı kalan çiftlerin hasret gidermek için önemli bir zamanı telefonda sanal seks deneyimleri ile geçiyor.

sohbet-arkadasi
Telefonda sanal seks tüm çiftler için uygun olmayabilir. İstemeyen birisini buna asla zorlamayın.

Telefonda Sanal Seks

Yapılması en kolay cinsel fanteziler arasında ilk sırada olsa da telefonda seks deneyimlerinin bazıları maalesef hüsranla bitmektedir. Kişilerde aşırı heyecan veya sanal konuşmanın yeterince tahrik etmemesi,kişilerin farklı sebepler ile havaya girememesi, erkek veya kadının  sanal seks tecrübesine sahip olmaması bu durumu zorlaştıran sebepler arasında yer almaktadır. Partneriniz ile sanal dünyada erotik konuşmak ve onu orgazma ulaştırmak sanıldığı kadar zor değil. Çünkü çok isterseniz gerçekten telefonda karşı tarafı hissedebilirsiniz.

Ona hissettiklerinizi, heyecanınızı duygusal bir ses tonu ile aktarabilirseniz sonuç olumlu olacaktır. Mutlu bir son için, çiftler mutlaka uyum içinde ne istediklerini bilen bir  şekilde süreci idare etmeliler. Sanal seks çiftler arasında bulunan mesafeyi sıfırlar. Karşılıklı olan büyük özlemi giderir ve ilişkinin daha sağlam bir zeminde ilerlemesine katkı sağlar. Belki de gerçek hayatta kalıcı mutluluğun yolu sanal ortamda mutlu olmaktan geçiyordur.

Daha önce hiç telefon seksi veya sanal seks yapmadıysanız mutlaka denemelisiniz her ne kadar ismi sanal seks olsa da yaşayan duygular, hisler ve düşünceler gerçektir. Bu sebeple adına aldanım yaşananlarında sanal olduğunu düşünmeyin. Bazı sanal sekslerden alacağınız zevk gerçek seksten daha yüksek olabilir. Sonuç olarak sanal sekste ne istiyorsanız onu yapıyorsunuz ortam ve mekan bağımsızsınız. Kendinizi nerede ne nasıl hayal ederseniz o şekilde yaşıyorsunuz. Hayal gücünüz ve cinsel fantezileriniz ne kadar zengin ise o kadar çok zevk alacaksınız. Özellikle cinsel fantezileri yaşamak için idealdir. Hepsinden önemlisi sanal sekste taraflar normal ilişkide olandan çok daha fazla konuşmak iletişim kurmak durumundalar buda son derece sağlıklı bir durumdur.

Henüz MobilDost gerçek arkadaşlık platformu üyesi olmadıysanız hemen buradan giriş yapabilirsiniz. Sizi bekleyen binlerce kadın üyemiz bulunuyor.

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …