Cuma , 29 Mart 2024

En Zevkli Seks Pozisyonları

En zevkli seks pozisyonları yazılarımıza devam ediyoruz. Kabaca insanlar tarafından bilinen 45/50 civarında zevkli seks pozisyonu vardır, ancak ünlü seks kitabı olan kamasutra içinde ise 100 civarında zevkli seks pozisyonu bulunuyor. Bu kadar çok seks pozisyonunu anlatmak oldukça uzun bir yazı gerektiriyor, bizde bu sebeple en zevkli seks pozisyonlarını, kadın ve erkek tarafından en çok tercih edilen pozisyonları yazılarımızda sizler ile paylaşmaya çalışıyoruz.

Erkekler tarafından en çok merak edilen konu ise Kadınların En Çok Sevdiği Zevkli Seks Pozisyonları Hangileridir? bu soruya ek olarak ise; Kadınlar en çok hangi seks pozisyonundan zevk alırlar? En rahat ve acısız seks pozisyonu hangisidir? Kadının en derinine hangi pozisyonda girerim? gibi pek çok soru bulunuyor. Bizde bu yazılarımızda bu sorulara cevap bulmaya çalışıcaz. Siz değerli MobilDost okuyucularına iyi okumalar dileriz. Pozisyonunuzu kaybetmeyin…Bu yazıdan sonra sizde size özel en zevkli seks pozisyonunuzu buluyor olacaksınız. Ayrıca dilerseniz en sevilen seks pozisyonları yazımızıda bu linkten okuyabilirsiniz.

KADINLARIN EN ÇOK SEVDİGİ SEKS POZİSYONLARI

Kadın veya Erkek özel hayatlarında seksi rutin bir eylemden çıkarıp heyecan verici bir deneyime dönüştürmek için imdatlarına yaratıcı heyecan dolu yeni denenmemiş seks pozisyonları yetişiyor. Biraz cesaret lütfen. Unutmayın ki farklı pozisyonlar deneyerek partneriniz ile seks sırasında aldığınız zevki farklı bir seviyeye taşımak mümkündür. Seks yapmaktan aldığınız zevki hazzı doruklara çıkarmak için bu yazımızda mutlaka çiftler tarafından denenmesi gerek ilk 5 seks pozisyonunu paylaşıyor olucaz. Kadınların en çok tercih ettiği zevkli seks pozisyonları veya kadınların en sevdiği seks pozisyonları nelerdir? cevapları aşağıda.

Doggy pozisyonu diğer adıyla köpek stili cinsel birleşmenin ve hazzın maksimum olduğu ve özellikle kadınların en zevk aldığı pozisyondur. Bu pozisyon ortam bağımsız uygun olan her yerde yapılabilir. Aman dikkat partneriniz sizi zevkten ısırmasın.

KÖPEĞİN OLAYIM-DOGGY STYLE

Halk arasında köpek stili olarak da bilinen doggy style,pek çok kişinin favorisi olan bir pozisyondur.En zevkli seks pozisyonları sıralamasının başında gelir. Bu pozisyon her iki taraf içinde çok farklı heyecanlar sunar.Heyecanı yaşamaya hazır olun.Çiftler için en kolay cinsel ilişki pozisyonlarından birisi olan doggy style’de kadın el ve dizleri üzerinde dururken partneri olan erkek yani siz kadının hemen arkasında duruyor olacaksınız ve birleşme bu pozisyonda gerçekleşiyor olacak.Erkeğin ellerinin serbest olması partnerinin klitorisini parmaklarıyla veya vibratörlerle uyarmasına olanak sağlar.Ön sevişmeyi uzun tutarsanız bu uyarımlara gerek kalmayacaktır.

Aynı zamanda kadının belini kavrayarak kendinize doğru çekip en derinlere inebilir veya erojen bölgelerinden birisi olan kalçalarına sert hareketler ile dokunarak da seksin heyecan seviyesini yükseltebilirsiniz.İsterseniz bu pozisyonlarda elleriniz boşta olduğu için kadının memelerini okşayıp artan cinsel hassasiyeti yükseltebilir ve kadının çıldırmasına,orgazm olmasına yardımcı olabilirsiniz.Hızlı ve sert ritimlerle unutulmaz bir seks deneyimi yaşamak istiyorsanız doggy’i(köpek stilini) tercih edebilirsiniz.Bu pozisyonda köpekler erkek ve dişi olarak yaklaşık 30 dakika birbirlerine kilitli kalabiliyorlar.Onları örnek alabilirsiniz.Zevk çemberi içine kilitleyin birbirinizi.Yatakta köpeğin olayım!

69 pozisyonu erkeklerin en çok tercih ettiği pozisyondur. Erkekler kadar kadınlarda bu pozisyonda mutlu olurlar.

ÜNLÜ 69 POZİSYONU

Genel olarak oral seks tutkunlarının vazgeçilmezi olan 69 pozisyonu çiftlere şehvetli bir dünyanın, zevk havuzunun kapılarını açıyor.Erkekler arasında bu pozisyon için pek çok espride yapılır.Hatta erotik-porno filmlerin en çok izlenen en zevkli seks pozisyonları arasında dikkat çeken pozisyondur. Bu havuza girmekten korkmayın,en fazla zevk havuzunda zevkten boğuluyor olacaksınız. Çiflerin aynı anda oral seks yapmasına olanak sağlayan bu pozisyonu üst üste veya yan yana tecrübe etmek mümkündür.69 pozisyonunda kadının üstte olduğu senaryo ise kadınların en çok tercih ettigi pozisyondur çünki tüm seksin kontrolü kadında olur.

Seksin ritmini ,alınacak zevki,tüm yaşanacakları anın  içinde olan herşeyi, erkegin tüm bedenini kadın kontrol eder.Hatta ruhunu bile.Bu pozisyonun temelinde erkek sırt üstü uzanırken kadın da  tam tersi pozisyonda, yüz yüze gelmeyecek şekilde, erkeğin üzerine uzanır,bu pozisyonda en çok dillere görev düşer.Kendiniz orgazm olurken karşı tarafından orgazm olması kulağa oldukça hoş geldiğinden 69 pozisyonu kadınlar tarafından da erkekler tarafından da çok seviliyor.Sizde ilk fırsatta deneyebilirsiniz.

Misyoner pozisyonu kadınların en sevdiği seks pozisyonudur. Kadının altta ve rahat olduğu bir pozisyondur.

NE OLURSAN OL GEL-MİSYONER POZİSYONU

Misyoner pozisyonu herkes tarafından bilinen temel seks pozisyonlarından biri olsa da bu onun sıkıcı,heyecanını yitirmiş, yapana zevk vermeyen bir seks pozisyonu olduğu anlamına asla gelmez.Kadının ve erkeğin göz göze gelmesini sağlayan, şehvet ve tutku seviyesi yüksek bu pozisyon her ne kadar klasik olsa da büyük bir çekiciliğe sahiptir.

En zevkli seks pozisyonları sıralamasında yeri yadsınamaz.Birkez deneyen bir daha denemek ister.Yakınlık,samimiyet ve şehveti bir arada sunan misyonerde akıllı kişiyseniz partnerinizin bedenini ve tüm tutkularını,isteklerini keşfedebilirsiniz.Bu yönüylede misyoner pozisyonu bazı otoriteler tarafından en iyi seks pozisyonu olarak gösteriliyor.Bu pozisyonda kadın bacakları açık şekilde sırt üstü yatarken erkek onun üzerinde bulunuyor.

Kadın için en rahat pozisyonlardan biri olduğu aşikardır.Bazı pozisyonlar kadın vücudunda br esneklik gerektirken misyoner kadınlar için ayrıca bir esneklik gerektirmeyen kadın vücudunu çok yormayan bir pozisyondur.Erkek ise kollarından aldığı destekle kadının vücudu üzerindeki kontrolü tamamen ele geçiriyor.Sınırsız göz teması ve şehvet dolu öpüşme fırsatı sunan bu cinsel ilişki pozisyonu şüphesiz çiftlerin en sık yaptığı pozisyonların başında gelir.Bu pozisyonda erkek zevk salıncağında salınır gibi ileri geri tempolu hareketler ile kadını ve kendisini orgazma ulaştırabilir.

Kovboy kız (Cowgirl) pozisyonu en zevkli seks pozisyonları sıralamasında ilk sıralarda geliyor. Kadının oldukça vahşi olduğu bir kısrak gibi hareketli olduğu bu pozisyonda erkek altta sakin bir at gibi binicisinin kontrolü altında olur. Bu pozisyonda kontrol kadındadır.

UÇUR BENİ KOWBOY-REVERSE COWGİRL

Reverse Cowgirl pozisyonu  aslında cowgirl(kovboy kız)pozisyonunun tam tersidir.Seks sırasında çiflerin dönüşümlü olarak seksin kontrolünü ellerine alması, yaşanan heyecanı ve seksi ritmini hissedilir şekilde artırıyor.Bu pozisyonda kadının üstte ve kontrolü ele aldığı pozisyonlardan birisidir.Reverse Cowgirl pozisyonunda kadın,sırt üstü uzanan erkeğin ayaklarına bakacak şekilde  cinsel organının üzerine oturuyor ve cinsel birleşme kadının dik durması veya öne eğilmesiyle gerçekleşiyor.Üzerinde hiçbir ağırlık hissetmeyen özğür kadın bu pozisyonda seksin ritmini ve kendi orgazm anını yönetme imkanına kavuşuyor.Artık seksin yönetimi tamamen kadında.Tek yapması gereken erkeğin boşalmasını olabildigince geciktirmek.Bu sebeple ritmi çok iyi ayarlamalı.

Ellerini serbestçe kullanabilmesi gögüslerine dokunma ve klitorisini parmaklarıyla uyarma fırsatı da sunuyor. Orgazm seviyesini daha farklı bir seviyeye taşımak isteyenler penetrasyon(içine girme) derinliği yüksek bu pozisyonu tercih edebilirler. Penetrasyonu yüksek olan bu pozisyon özellikle kadınlar için en zevkli seks pozisyonlarından birisi olarak bilinir.

Kaşık pozisyonu erkek ve kadınların en çok sevdiği seks ile birlikte sevginin de doruk yaptığı duygusal bir pozisyondur

KADINLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ KAŞIK POZİSYONU

Kadınların en çok tercih ettiği kaşık pozisyonu; bu seks pozisyonu tercih eden çiftlere sunmuş olduğu rahatlık ve tutkudan dolayı vazgeçilmez en zevkli seks pozisyonlarından birisidir. Son derece zahmetsiz, bir hazırlık gerektirmeyen son derece spontan ve duygusal olarak da yüksek tatmin sağlayan bir pozisyondur. Özellikle yatakta ve uyurken ideal zahmetsiz, sevgi dolu aynı zamanda ritmi artabilen şiddeti ayarlanabilen bir pozisyondur. Çiftlerin sabaha karşı en çok  seks yaptıkları pozisyondur.

Erkeğin, kadına arkadan sarılması kendisini güvende hissetmesini sağlar ve cinsel tatmini artırır. Diğer pozisyonlara göre sevgi dolu, oldukça yumuşak ve samimi anların tadını çıkarmanıza olanak tanıyan bu duygusal pozisyonda kadın bacaklarını hafifçe kırarak yan yatması bir nevi cenin pozisyonunda olması, kalçalarını hafifçe dışarı çıkarması, erkeğin de kadının arkasına yatması gerekiyor.

Bu şekilde tutkuyu artıran ten teması ile cilveleşme ve cinsel istek maksimum seviyeye ulaşıyor. Kaşık pozisyonunda erkeğin ellerinin boşta olması kalça göğüs ve boyun gibi partnerinin cinsel istek uyandıran noktalarına dokunmasını da kolaylaştırıyor. Bu pozisyonda seksin ritmini gidiş geliş temposunu erkek belirler. Erkek tüm vücudunu kullanabilir.

Çiftler arasındaki güvene ve şehvete vurgu yapan bu pozisyonda kendinizi uzun bir seks yolculuğunun ,zevk havuzunun içinde bulabilirsiniz. Hatta bazen seksin hayal mi, rüya mı yoksa gerçekten canlı seks mi olduğunu karıştırabilirsiniz.

Uykuda seks diyebiliriz kaşık pozisyonuna, iyi bir uyku sonrasında dinlenmiş kadın ve erkek vücudu, sabaha karşı yeniden canlanıp çoşar bu pozisyonda. Güne başlamadan geceden alınan son zevktir kaşık seksi. Sizde şehvet denizinde yüzmek, zevkten çıldırmak istiyorsanız bu zevk dolu seks pozisyonunu hemen deneyebilirsiniz.

Sizde yukarıda çiftler tarafından en çok tercih edilen bu en zevkli beş seks pozisyonunu vakit kaybetmeden deneyebilirsiniz. Bakalım sizin en zevkli seks pozisyonunuz bunlardan hangisi olacak. Size ve partnerinize sağlıklı günlerde sevgi, seks dolu orgazmı bol geceler dileriz. Sevelim, sevişelim, en zevkli seks pozisyonlarında mutlu olun.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

Cinsel birliktelik esnasında erkeklerin yaşadıkları

Cinsel Birliktelikte Erkeklerin Yaşadığı 3 Senaryo

Cinsellik anında yaşanan kötü tecrübeler Cinsel birliktelikte erkeklerin yaşadığı 3 senaryo nelerdir? “Cinsellik esnasında bir …