Perşembe , 28 Mart 2024

Kucakta Seks Nasıl Yapılır?

Kucakta seks nasıl yapılır? Kucakta seksten nasıl zevk alırım? Kiloluyum ama kucakta seks yapabilir miyim? Kucakta seks genel olarak bir çok kişi tarafından bilinmektedir. Bir erkek olarak ergenlikten itibaren değişik seks pozisyonlarını uygun partner ile deneyimlemek için merak edip dururuz. Nasıl zevk alacağım, hazzı farklı olacak mı? Partnerim nasıl zevk alacak? Hatta başarılı olacak mıyım ? Gibi.

Erkek olarak bugüne kadar kaç çeşit farklı lezzetlerde yemekler yediğini hiç düşündün mü? Allah bilir hangi ülkelerin, bir birinden farklı mutfaklarından neler tattın. Bu yemeklerin sayısını bilmek oldukça zor. Yediğiniz yemek çeşidi kadar çok sayıda farklı seks pozisyonu da denediniz mi? Sanmam. Yediğiniz yemeklerin çeşidini hatırlamakta zorlanırken yaşadığınız seks pozisyonlarının sayısını son derece kolay hatırlayabilirsiniz.

Çünkü son derece sınırlı bir sayıda yaşadınız. Bunun sebebi ise insanlar bir alışkanlık haline gelmiş olan haz noktalarının dışına çıkmayı yeni şeyler denemeyi çok tercih etmiyorlar. Hatta genelleme üzerinden gidecek olursak 5-10 seks pozisyonu ile yaşayıp gidiyoruz. Bu sayılar size az gelmiyor ve benim için yeterli diyorsanız şöyle düşünün o halde.

Hayatınız boyunca 5-10 çeşit yemek yiyerek mutlu olabilir misiniz? Mutlu olabilir misiniz? Şayet mutlu olursanız, bu mutluluğunuzu büyütmek daha da mutlu olmak istemez misiniz? Olayı ilginç kılmak, seksi renklendirmek için kadın ve erkek seks pozisyonları tarihini incelemek gerek. En sevilen ancak biraz esneklik ve teknik gerektiren pozisyon Kucakta Seks ‘i anlatıyoruz. Bunu yapıp yapmamak size kalmış.

Kucak Dolusu Seks

Duruma ve partnere göre bazı seks anları hızlı ve sert olur. Bazılarında ise karşılıklı duygular çok daha yoğun olur. Eşler olarak hangi pozisyonun içinde olduğunuzdan bağımsız olarak, birbirinize sarılmak isteyebilirsiniz. İşte kucakta seks pozisyonu bu iki sevişme türünün özelliklerini içinde bulundurur. Çift olarak hem hırçınlaşır, hem de sarılırsınız.

Bu son derece keyifli ve sıcak seks pozisyonunu denemek için erkek yatağın, bir sandalyenin veya koltuğun ucunda oturur şekilde pozisyon alır. Erkek kendisinin en rahat olacağı pozisyonu belirlemelidir. Akabinde kadın erkeğin kucağında erkeğinin yüzüne bakacak ve bacakları vücudunun her iki tarafını sarıp sarmalayacak şekilde oturur. Kucak seksine öncesinde kucak dansı yaparak başlayabilirsiniz.

Kucakta seks pozisyonunda kontrol daha çok kadında olacaktır. Her iki tarafın da alacağı hazzı aslında kadın belirler. Bu pozisyon örse benzer. Çekici farklı noktalara vurup alınan zevki zirveye çıkarmak mümkündür. Kadının G noktasını tam on ikiden vurmak bu pozisyonda çok kolay olur. Bu da kadına aşırı zevk verir.

Kucak dansı ile kucakta seks yapmayı karıştırmamak gerekli kucak dansı olsa olsa kucak seksinin öncesinde erkeği tahrik etmek için yapılabilir.

Kadın ve Erkek  olarak yüz yüze, göz göze olduğunuz ve öpüşebildiğiniz için duygusal olarak son derece romantik ve zevkli bir süreç yaşanır. Ayrıca her iki tarafında elleri boş durmayacaktır. Bundan sonrası artık sizin hayal gücünüze bağlı. Kucak seksini denediğiniz de tam olarak neyi kast ettiğimizi çok daha iyi anlıyor olacaksınız. Kucak seksinde ayrıca kadını göğüsleri erkeğin tam ağzına denk gelir, dilerseniz erkek göğüslerinizi emebilir. Böylece kucak dolusu seks yapmış olursunuz. Kucak seksinde orgazm garanti…

Zevk Kaydırağı

Erkek bu pozisyonda kadını kalçalarından sıkıca kavrar ve partnerini kendine doğru çeker. Fakat mümkün olduğunca sakin hareketler yapın. Kadın da hafifçe ayaklarıyla ileri geri yavaş hareketler yaparak ritme uyum sağlar. Kucak seksinin bu ritmi adeta bir zevk havuzundaki kaydırak gibidir. Yani zevk kaydırağı. Çift olarak her hareketinizden ayrı zevk alabilirsiniz. Erkek olarak kucağında bacakları açık şekilde zevk alan, mimikleriyle kendine bakan, yüzünü gördüğü bir kadın, erkeği son derece tahrik ve mutlu eder. Aklını başından alır, adeta çıldırtır. Ayrıca erkeğini bu şekilde zevk sarhoşu olmuş, zevkten çıldırmış bir halde görmek ise kadının nefesini keser. Yeni deneyimler, yeni lezzetler keşfetmeniz dileğiyle.

Bu yeni deneyimler yolculuğunuzda size eşlik edecek kadını belirlerken sınırları zorlayan kişiler ile olmanızda tatmin açısından fayda olacaktır. Kucak seksi veya buna benzer yüksek  oranda adrenalin pompalayan yeni pozisyon deneyimleri için sizde  kendi sınırlarınızı zorluyor olmalısınız. Bu sebeple önce kendi cinsel sınırlarınızı iyi biliyor olmanız gerekiyor. Kendi sınırlarını bilmeyen birisinin başkasının sınırlarını zorlaması çok kolay olmayacaktır.

Mobil Dost

Kontrol Ediniz

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …

partnerine karşı ilgisini kaybeden kişiler

Partnerine Karşı İlgisi Azalan Kişiler

Sevgilisine İlgisi Azalanlar Partnerine karşı ilgisi azalan kişiler. Bu yazımız daha çok sizin için MobilDost …