Cumartesi , 27 Temmuz 2024
ayrılık aşka acısı nasıl yaşanır
Sevgiliden ayrılmanın verdiği aşk acısı

Ayrılık Sırasında Kaçınılması Gereken 6 Şey

Sevgiliden Ayrılmak

Ayrılık sırasında kaçınılması gereken 6 şey…Ayrılık sürecinde nelerden kaçınılması gerekir? Başarısız ilişkiler hayatın bir gerçeği olsa da ayrılıklar her zaman zordur ve bir ilişkinin bitiminde kaçınmanız gereken bazı şeyler vardır. İkiniz de sonunda ilişkiyi yürütemediğinizi kabul ettiniz, ama dürüst olalım, hayatınıza kaldığınız yerden devam etmek hiç de kolay değil. Öyleyse, hayatınızın bu zor sürecini atlatmanıza yardımcı olmak için ayrılık sırasında kaçınmanız gereken 6 şeye siz değerli MobilDost okuyucuları ile birlikte bakalım…

sevgiliden ayrılmak aşk acısı
Sevgiliden ayrılınca hele birde çok büyük bir aşk yaşanmış ise unutmak gerçekten çok zor olacaktır. Ancak adı üzerinde artık o kişi eski sevgiliniz ve siz onu unutup hayatınıza kaldığınız yerden aynı heyecan ile devam etmelisiniz.

1. Eski sevgiliyle konuşmak 

Belki ilişki yeni bitti ya da belki birkaç ay oldu. Ayrılığın üzerinden ne kadar zaman geçmiş olursa olsun, eski sevgiliyle konuşma dürtüsü kesinlikle ortaya çıkacak. Telefonda saatlerce yaptığınız sohbetler aklınıza gelecek onun sesini duymak isteyeceksiniz. Telefonda yeniden onunla sohbetler etmek isteyecek ona onu sevdiğinizi söylemek isteyeceksiniz. Hatta belki telefonda yaptığınız telefon seksleri gelecek aklınıza yeniden onunla sevişmek, seks yapmak isteyeceksiniz. İşte tüm bunlardan uzak durmalısınız. Birbirinizle çok zaman geçirdiniz ve sonuç olarak, başka hiç kimseyle yaşamadığınız şeyleri yaşamış olmak bu dürtüyü besler. Yine de kendinize engel olmalısınız. Çünkü bu durum neredeyse her zaman kötü sonuçlanır. Sadece ayrılığı uzatacak ve sonunda kendinize daha fazla gönül yarası vereceksiniz, bu yüzden bu kurala uyun ve eski sevgilinizle iletişime geçmeyin!

sevgiliniz ile birlikte gittiğiniz yerler ve hatıraların verdiği acı
Sevgilinizden ayrıldıktan sonra ayrılık gerekçesinden bağımsız olarak mutlaka üzülüyor onu özlüyor olacaksınız. Telefondaki sohbetleriniz, onun sesi, sözcükleri hiç kulağınızdan gitmeyecek ve onu çok özleyeceksiniz. Ama çaresiz sizden önce milyonlarca insanın çektiği gibi bu aşk acısını çekecek ve sonunda unutup yola devam edeceksiniz.

2. Birlikte gittiğiniz yerler 

Bazılarımız için bu, genellikle şartlar nedeniyle diğer insanlardan daha zordur. Özellikle küçük bir şehirde yaşıyorsanız ve eski sevgilinizle aynı şehirde yaşıyorsanız, ayrılıncaya kadar sık sık birlikte gittiğiniz tüm yerleri fark edersiniz. Onunla karşılaşabileceğiniz yerlere gitmekten kaçının. Onu görürseniz sohbet etmekten kaçamayabilirsiniz. Bu yazımızdan sonra belki sizin de ayrılık sebebi olan ilişkilerde aldatma ile ilgili yazımızı okumak için hemen tıklayın.

3. Tek gecelik ilişkiler 

İster tekrar arzulanmış hissetmek ister eski sevgilinize geri dönmek için olsun, tek gecelik ilişkiler yarardan çok zarara neden olabilir. Elbette, anı yaşarken iyi hissedebilirsiniz, ama ertesi sabah kendi evinizde uyanmış olmayı dilersiniz. Spontane bir gece yüzünden meydana gelebilecek pek çok istenmeyen şey varken, bizce herkes kötü olanın iyiden daha ağır bastığını kabul eder. Arkadaşlarınızla dansa gitmek veya bir kız gecesi/erkek gecesi geçirmek gibi zararsız bir şey yapmak size daha iyi gelebilir. Hayatınızın geri kalanını anlamsız bir gece için tehlikeye atmayın.Biz gece için bin gecenizi yakmayın.

ayrılık açısı nasıl yaşanır?
Sevgilinizden ayrıldıktan sonra mutlaka onun sosyal medya hesapları üzerinden onu takip etmek neler yaptığını kiminle birlikte olduğunu bilmek isteyeceksiniz. Ancak bunları bilmek sadece acınızı derinleştirecek, biten bitmiştir. Takibi bırakın.

4. Sosyal medya kullanımı

İnternet sayesinde, bir kişinin Instagram, Facebook veya Twitter’ına tıklamak ve siz olmadan yaptığı her şeyi görmek çok kolay. Çoğu zaman, bir şeyleri bilerek yayınlarlar, çünkü onu izlediğinizi bilirler. Bunu herkesten daha iyi bilirsiniz, ama bu duruma karşı koymalısınız! Eski sevgiliyi takip etmek sizi sadece kıskandırır ve üzer, kendinizi duygusal ruh hallerinden kurtarın ve eski sevgilinizin sosyal medya hesaplarından uzak durun!. Adı üzerinde eski sevgili siz eskiden değil yeniden yana çaba harcayın.Emin olun yeniyi de sevebilirsiniz.

5. Yeni bir aşka yelken açmak 

Biriyle bir süre birlikte olduktan sonra, ilişkinin sunduğu güvenlik hissine alışırsınız. Kimsesiz uzayda kaybolmuş gibi hissedersiniz. Ama dürüst olmak gerekirse, bir ilişkiyi bitirdikten hemen sonra başka bir ilişkiye girmek iyi bir fikir değildir. Bu kişi sizin için iyi olsa bile, yanlış nedenlerle birlikte olmanız yine de size iyi gelmeyecektir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce son ilişkinizi atlatmak için biraz zaman ayırmanız gerekir.

6. Ayrılık nedenlerini yeniden düşünmek 

İlişkinizi sona erdirmek için ikinizin sebepleri ne olursa olsun, işlerin o noktaya gelmesi için yeterince kötüye gittiğini unutmayın. Bir ilişkiden çıktıktan sonra, eski sevgilinizin tüm olumlu yönlerini düşünmeye başlarsınız ve ilk etapta neden ayrıldığınızı bile unutursunuz. Her şeyi yeniden gözden geçirmek istediğinizi hissediyorsanız, tüm bu travmatik olayı yaşamanızın muhtemelen çok sayıda nedeni olduğunu aklınızda bulundurun.

Sonunda her şey yoluna girecek! Akılcı olup yaşadığınız zor durumunuzu hafifletmek için bu tavsiyelere uymayı ihmal etmeyin!…Çivi çiviyi söker aşk acısının üzerine gidip eski aşkın esiri olmaktansa yeni aşklara yelken açmak en iyisi olacaktır. Bir müddet sonra yep yeni insanlar ile tanışacaksınız ve belkide bu aşkınızı hiç hatırlamıyor olacaksınız. Tabiki tamamen unutmak ve hiç hatırlamamak yaşanmışlıklardan dolayı mümün olmayacaktır.Ancak yinede geçmişin içine gömülü  kalmaktansa  yeni ilişkilere açılmak size iyi gelecektir.

Aşk insanı mutlu etmeli mutlu değilseniz bu aşk size göre değil demektir. Kendinizi ve ilişki yaşadığınız kişiyi mutlu etmelisiniz. Aşk iki kürekli bir kayık gibidir, sadece tek kürek çekilir ise sadece olduğunuz yerde döner durursunuz ancak iki kürek  birlikte çekilirse yol almak ilerlemek mümkün olacaktır. Sizde yeni aşklara yelken açmak yepyeni insanlar ile tanışmak, konuşmak, özgürce sohbet etmek için hemen buradan MobilDost üyesi olabilirsiniz. Yeni aşklar için bekliyoruz.   

Kontrol Ediniz

sevgiliniz ile hangi filmleri izleyebilir ve sohbet edebilirsiniz

İlişkide Bağımlı Olduğunuzu Gösteren 6 İşaret

İlişkide Bağımlılık Halleri İlişkide bağımlı olduğunuzu gösteren 6 işaret nelerdir? Siz değerli MobilDost okuyucuları için …

14 şubat sevgililer günü

Aşkın Evreleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

14 Şubat Sevgililer Günü Sohbetleri Aşkın evreleri hakkında bilinmesi gerekenler. Haftaya 14 Şubat Dünya Sevgililer …

Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz

Sevginizi Göstermek İçin Nasıl Öpersiniz?

Öpüşelim mi? Sevginizi göstermek için nasıl öpersiniz? Öpüşmek bir tür iletişim şeklidir. Ancak yıllardır öpüşüyor …

İlişkide teknolojiden nasıl faydalanırsınız

İlişkinize Faydalı Olabilecek Teknolojiler

İlişkinize Faydalı Teknolojiler İlişkinize faydalı olabilecek teknolojiler…Yaşadığınız ilişkiye hangi teknolojinin ne gibi yardımı veya katkısı …